Om Bøckmann Eiendom AS

Bøckmann Eiendom AS med datterbedrifter er med sine 60.000 kvadratmeter eiendom blant Fredrikstads største eiendomsbesittere.

Bøckmann Eiendom AS er et eiendomsselskap som eier og utvikler en portefølje av eiendommer, hovedsakelig innenfor næring. 

Selskapet er i dag posisjonert innenfor forskjellige typer næringsbygg i Fredrikstad, hvorav flere i sentrumskjernen. Selskapet eier også næringsbygg i Sarpsborg kommune. Produksjon, lager, handel, kontor, service (både privat og offentlig) samt at City Rica Hotel i Fredrikstad er representert i selskapets eiendomsportefølje.

Bøckmann Eiendom AS er aktivt med i byutviklingen i Fredrikstad. Selskapet er dessuten også en aktiv medspiller i Initiativ Gågata som arbeider med å få en trivelig gågate med særpreg og høy kvalitet.

Selskapet har aksjer i datterselskap og i andre selskaper, som bl.a. Nygaardsgt. 42 - 46 Fredrikstad AS, City Hotel Fredrikstad AS, Brohodet AS samt Hexagon Composites ASA.

 

Våre eiendommer

Bøckmann Eiendom AS har en rekke eiendommer i Fredrikstad og Sarpsborg, og disse er lagt ut i en egen oversikt med adresse, kart for beliggenhet, ekstra informasjon om eiendommen og noen bilder. Ta kontakt med vårt kontor dersom det er ytterligere spørsmål om noen av eiendommene.

Les mer...

På leting etter lokaler?

Bøckmann Eiendom AS har ledige lokaler i flere av eiendommene på sentrale steder i området, og en liste over disse med ekstra informasjon om lokalene finnes under "Eiendommer". Dersom det er ønskelig med en besiktigelse er det bare å ta kontakt med vårt kontor for avtale.

Les mer...

Lokalt engasjement

Bøckmann Eiendom AS er gjennom sine eiere i Bøckmannfamilen også engasjert i en rekke lokale prosjekter i Fredrikstad. Mye omtalt er den storslåtte golfbanen ved Kongsten, men også campingplass og planer for gågaten i sentrum  er viktige fokusområder for de lokale eiendomsutviklerne.